nemet
magyar
cseh
angol
Felbecsülhetetlen értékű hévízkincs, szubalpin klíma, látnivalókban gazdag környezet, gondozott településkép és magas színvonalú szolgáltatások fogadják a Bük-fürdőre látogató vendéget.
Budapesttől 220 km-re, Ausztriától 20 km-re, lankás dombokkal tarkított, nyugodt, kedvező szubalpin klimatikus környezetben fekszik. A látnivalókban környezetünk gazdag, a széleskörű színvonalas szolgáltatások pedig mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az idelátogatók
nyugodt körülmények közt gyógyuljanak, pihenjenek nálunk. A termálvíz gyógyító erejét már az ókorban is ismerték. Nagy gondot fordítottak testi-lelki egészségük megőrzésére. Ma sincs ez másképp, hiszen legnagyobb kincsünk az egészség. Ehhez nyújt Önnek segítséget a Bük-fürdő gyógyvizének jótékony, gyógyító hatása, melynek segítségével panaszai enyhülhetnek, ill. teljesen megszűnhetnek.

A gyógyvíz magas kalcium, magnézium, fluorid és hidrogén-karbonát tartalma miatt nagyon alkalmas reumás és ortopédiai betegségek, meszesedés, csontritkulás, lumbágó, köszvény, porckopás, baleseti utókezelések gyógyítására, nőgyógyászati panaszok kezelésére is alkalmazzák. Gyógyászati szolgáltatások: víz alatti torna, masszás, elektroterápia, súlyfürdő, egyéni-csoportos gyógytorna, gyógyszeres pakolás, reumatológus szakorvos ellenőrzése mellett. Alternatív gyógymódok: oxigénterápia, lézerakupunktúra, reflex- és Thai masszázs.
Nyitvatartás :
január 1. - március 31. 8:00 - 17:00 óráig
április 1. - május 31. 8:00 - 18:00 óráig
június 1. - augusztus 31. 8:00 - 19:00 óráig
szept. 1. - szeptember 30.
8:00 - 18:00 óráig
október. 1. - december 31. 8:00 - 18:00 óráig


Rekreációs Park

A csodálatos környezetben kialakított napozóteraszok, a négyrekeszes medence, a szauna, valamint a fedett élményfürdő a tökéletes kikapcsolódást kereső vendégeink kedvelt tartózkodási helye, fürdő a fürdőben. A dús növényzetű 13 hektár területen, több fedett, félig fedett, gyermekmedence, csúszda, egy úszómedence, valamint egy élményfürdő várja a vendégeket. Az elkülönített terület külön belépővel látogatható. Az egész évben üzemelő fedett élményfürdőben található vadvízi csatorna, pezsgőágyak és egyéb vízi attrakciók kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt kellemes és élményteli szabadidő-eltöltési lehetőséget biztosítanak.