nemet
magyar
cseh
angol

Nyaralóházaink a fürdőtől csak 200 m-re csendes nyugodt környezetben vannak. A közelben ABC, éttermek, üzletközpont, bankautomata, fodrászat, kozmetika, masszőr, fogászat és egyéb szolgáltatás is található.

Távolságok a háztól :

  • Gyógy- és élményfürdő, éttermek, élelmiszebolt, masszázs, buszállomás 200 méteren belül
  • Golfpálya: 700m
  • Vasútállomás Bük: 5km

Egyedi szolgáltatásunk, 10%-os árengedmény 2 közeli partner étteremben!

Saját tulajdonú házainkon kívül más egyéb szálláslehetőséget, kiadó szobákat, apartmanokat, különálló nyaralóházakat is kínálunk vendégeinknek.

Tulipán utcai nyaralóházunkban grillezési lehetőség is rendelkezésre áll vendégeink részére.

Várjuk Önt és Családját több különálló télen fűthető, stúdió jellegű szép új építésű felszerelt különbejáratú szobákba, apartmanokba, kettő-három-négy személy részére egységenként.

 Néhány apartmanunkban ingyenes WI-FI lehetőség van.


Ezek belső területe 25-32m2 rendelkeznek felszerelt sarokkonyhával, hűtővel, elektromos főzőlappal, vagy gáztűzhellyel, mikróval, kávéfőző géppel, trezoral.

Az apartmanokban, szobákban franciaágy, vagy két db heverő található, ezen kívül egy kétszemélyes kihúzható kanapé, amely egy harmadik személy vagy két gyermek elhelyezésére is alkalmas.

Minden apartman és szoba saját tusfürdővel, mosdóval, wc-vel rendelkezik. Az apartmanokhoz, szobákhoz saját terasz vagy erkély tartozik kerti bútorokkal.

A szálláshelyeink, étkezés szempontjából önellátóak, de 150m-re lévő étteremben ebédet már 650Ft/fő-től kap, reggelit ugyancsak.

Igény esetén kerékpárt is tudunk biztosítani.

 

Parkolni a zárt udvaron vagy közvetlenül a ház előtti parkolóban ingyenesen lehet.

Amennyiben nálunk szeretnének pihenni, szállást legkorábban az érkezés napján 13 -  17 óra között tudják elfoglalni és az utolsó nap délelőtt 9-ig kell részünkre átadni.

Más érkezési időpont csak előzetes egyeztetéssel lehet és  a fogadási költség megfizetésével lehetséges.